​Ring på:​ 33 91 11 90

Klinikprofil

​​På vores klinik sætter vi kvalitet over alt andet. Det er vores filosofi at vi vil være helt tilfredse og hellere bruge lidt længere tid på hver enkelt behandling, end at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at afsætte god tid til hver behandling og at informere om muligheder og konsekvenser. Teknikker arbejde udføres af danske teknikere, som vi har samarbejdet med i mange år, hvilket sikrer høj kvalitet af de kroner, broer, implantater og proteser vi laver.

Vi bestræber os desuden på at være velinformerede og fagligt up-to-date på så mange områder som muligt. Vi deltager aktivt i kurser og undersøger med basis i sund fornuft og videnskabelige undersøgelser markedet for de bedste varer og instrumenter. Det betyder at vi har moderne faciliteter som vi ved fungerer.

Specialtandlæge behandlinger

​Tandklinikken Tandlæge Vibeke Taaning tilbyder desuden højst specialiseret tandlægebehandling, som f.eks.:

Behandlinger i trygge omgivelser

Udover vores høje faglige standarder ønsker vi også at vores arbejde og din oplevelse bliver så behagelig som mulig. Vi forsøger at arbejde smertefrit og tager os god tid til at forklare vores behandlinger. Vi opretholder en rolig atmosfære og man vil kunne mærke den gode stemning så snart man træder ind i vores venteværelse.

Vi ønsker dig hjerteligt velkommen.

Tandlæge Vibeke Taaning

Hauser Plads 28, st.
1127 København K

Tlf. 33 91 11 90

Mail: info@taaning.com